Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 04:39 | 22/07/2024

Març 2024 - Viladecavalls, un poble amb present i que mira el futur

En l’article del mes passat, parlàvem de la quantitat de serveis —no obligatoris la majoria d’ells— que ofereix el nostre municipi i explicàvem que aquests només es poden realitzar fent un treball acurat de gestió econòmica i amb una mirada molt real envers la sostenibilitat.

Aquest mes, aprovarem un pressupost municipal que reflecteix exactament això. A Viladecavalls, posem les persones i les seves necessitats al davant de tot. Tenir un projecte clar i definit és el que ens ajuda a treballar pels veïns i les veïnes i continuar sent referents en qualitat de vida, d’entorn i en aquesta qualitat de serveis. Els augments de l’IPC i de les despeses de subministraments (llum, aigua, gas...) que estem patint arreu del país ens obliguen, més que mai, a fer un exercici de responsabilitat econòmica, com fem cadascun de nosaltres a casa nostra, per tal de poder seguir el full de ruta marcat en el nostre programa de govern.

Som gent seriosa i amb experiència i, com sempre, hem estès la mà a tots els grups municipals per tal que formin part d’aquest compromís que tenim amb la ciutadania. A tots els que ens han donat suport: gràcies; als que ni ho han intentat: continuem treballant oberts a tothom.

Seguim, doncs, #TreballemJuntsxViladecavalls.