Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 02:46 | 22/07/2024

Juliol 2023 - Treballem junts des del primer dia de legislatura

Aquest mes de juny, ja hem constituït el consistori per als quatre anys vinents. El Grup Municipal Treballem Junts x Viladecavalls entomem el compromís —conjuntament amb el regidor Marc González, del Grup Municipal del PSC— de governar en coalició. En el darrer escrit, ja vam explicar que havíem proposat reunions amb totes les formacions que van treure representació a l’Ajuntament en les passades eleccions. Així ho vam fer i, malauradament, no hem trobat consens amb cap altre grup. Ningú més ens ha presentat cap proposta ni projecte per poder valorar les línies de treball per a Viladecavalls i per als seus veïns i veïnes.

Continuem, doncs, el projecte iniciat fa quatre anys amb un PAM (Pla d’Actuació Municipal) que properament actualitzarem amb els nous projectes i continuant els que ja estan engegats. Molt aviat tindrem finalitzat el nou consultori i s’iniciaran les obres del nou carril pedalable que comunicarà Can Trias amb el centre de Viladecavalls, i tot això és gràcies que no hem deixat de treballar ni un sol dia.

Aquest juliol gaudirem d’una gran Festa Major, també molt preparada; per tant, us desitgem que la gaudiu plegats i amb molt bon ambient i civisme, amb la família, amb els amics, veïns i veïnes. Fem de Viladecavalls un gran poble! Continuem, doncs; #treballemjuntsxviladecavalls.