Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 03:15 | 22/07/2024

Desembre 2023 - El treball de l'equip de govern

Gestionar un ajuntament es pot comparar amb la gestió de les nostres famílies i les nostres llars. Parlar de pressupost i de projectes vol dir parlar de la gestió dels diners que tenim a casa, de la previsió del que hi entrarà i d’allò a què podrem fer front.

Potser calcules que aquell any podràs canviar el sofà, però resulta que a meitat d’any la rentadora deixa de funcionar i has de canviar el sofà per una rentadora nova. Això vol dir que el sofà no el canviaràs? No! De ben segur que li arribarà el moment, però has de prioritzar.

El mateix passa amb els projectes que es treballen dins un ajuntament: l’equip de govern encamina les actuacions amb un propòsit clar i, de vegades, hi ha variacions. En les xarxes socials hi detectem que l’oposició ens titlla de no complir els projectes que presentem. El nostre equip, en base a la transparència, informa la ciutadania dels projectes per tal de recollir-ne impressions i sensibilitats. Aquests no són definitius, són la presentació del que es vol fer i, per tant, tenen molt de camí per recórrer. Vol dir que les coses no continuen endavant? No, només vol dir que hem de continuar treballant, com sempre, fins aconseguir-les.

Aprofitem també aquestes línies per a desitjar-vos molt bones festes de Nadal! Us esperem pels carrers per celebrar-les plegats!