Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 03:19 | 22/07/2024

Abril 2024 - Al costat de la ciutadania

Cada 8 de març se’ns recorda la necessitat de continuar treballant, dia a dia, per a construir territoris més inclusius, més segurs, més feministes i més equitatius. A Viladecavalls hem creat una important xarxa local que assumeix la responsabilitat d’incorporar la igualtat en la nostra acció quotidiana, i s’ha aconseguit integrar la perspectiva de gènere en totes les àrees de la nostra societat. Donem les gràcies, doncs, a totes les associacions i entitats que, d’una manera o altra, heu fet accions visibles aquest mes i que, alhora, realitzeu les vostres activitats tot l’any amb aquesta mirada feminista que posa la vida al centre, sent inclusius, sostenibles, equitatius, i que garantiu la protecció dels drets de les dones. Nosaltres continuarem posant l’accent en aquests drets, així com en la justícia social, i vetllarem per garantir la inclusió en tots els àmbits.

En aquesta tasca, àrees municipals com la Policia Local i Benestar Social hi desenvolupen un paper important, amb una escolta activa i un acompanyament a les víctimes de violència de gènere, entre altres tasques del seu dia a dia.

Reiterem, doncs, l’agraïment a tothom que fa possible que Viladecavalls sigui un municipi que està al costat de la seva ciutadania. Continuem, doncs, #TreballemJuntsxViladecavalls.