Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 14:13 | 29/05/2022

Festa Major 2022

La Festa Major de Viladecavalls, que se celebrarà del 7 a l’11 de juliol 2022, retorna al seu format habitual amb 5 dies plens d’activitats per a tots els públics repartits en diversos punts del municipi, en què la música, l’esport, la cultura i les tradicions ompliran els nostres carrers i places de festa i germanor.

Podrem tornar a gaudir del sopar popular de Festa Major, dj's, exposicions, fira d'atraccions, grans actuacions com l'orquestra Hotel Cochambre o Tribut a Abba entre d'altres, participar a la cercavila de cultura popular i tradicional i gaudir d'una cloenda màgica amb el correfoc i l'espectacle del diables.

Enguany que s’ha reprès el concurs del cartell de Festa Major i tothom que el desitgi podrà votar entre les obres presentades que s'exposaran el 10 de juny coincidint amb el concert de Roger Torné dins del cicle Viu la Veu 2022 a les 21.00 h a l’escola de música Pau Casals.

Com és habitual, les festes de Viladecavalls comptaran amb el servei de Punt lila i Energy control.

L'ajuntament destinarà un bus nocturn gratuït de suport amb parades segons demanda, així com la col·laboració d'un agent cívic a disposició de la ciutadania.

El 15 de juny a la sala de plens de l'ajuntament de Viladecavalls es farà la presentació oficial del Programa de Festa Major. Tota la informació actualitzada estarà disponible al web municipal i les xarxes socials.