Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:06 | 27/10/2021

Àrea de Serveis a les Persones

Biblioteca

El Servei de Biblioteca és el que vol garantir l’accés a la cultura, la informació i el coneixement a tota la ciutadania, posant a la seva disposició un fons adequat que doni resposta a les necessitats i interessos informatius, formatius i de lleure dels ciutadans. La Biblioteca està oberta a tothom de forma gratuïta i és un punt de trobada per a les persones de totes les edats.

Benestar Social

El Servei de Benestar Social són el conjunt coordinat d'actuacions municipals orientades a millorar el benestar social de la ciutadania mitjançant la prestació de serveis d'informació, atenció i suport personal. L’objectiu és garantir les necessitats socials bàsiques de les persones en el manteniment de la seva autonomia personal.

Esports

El Servei d’Esports és el que fomenta i promou la pràctica esportiva als ciutadans i ciutadanes, per a que gaudeixin d’una millor qualitat de vida, oferint una proposta esportiva basada en l’oci i la salut. També s’encarrega de la gestió esportiva del municipi, col·labora amb d’entitats i garanteix el bon funcionament d’instal·lacions i equipaments esportiu.

Igualtat de Gènere

El Servei Municipal de Polítiques d’Igualtat de Gènere té per objectiu aconseguir una societat fonamentada en la igualtat d’oportunitats per a tothom i sense cap mena de discriminació. Treballem per aconseguir un municipi igualitari entre homes i dones, lliure de violència masclista i amb perspectiva i transversalitat de gènere.