Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:02 | 02/04/2023

Viladecavalls renova el seu compromís amb el medi ambient i participa a l’Assemblea de la Xarxa de Pobles Cap a la Sostenibilitat, a Sant Sadurní d'Anoia

Ahir 4 de febrer, el Regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Viladecavalls, José Valero va assistir a la 16a Assemblea de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, associació de municipis compromesos amb el medi ambient per avançar cap a un desenvolupament sostenible celebrada a Sant Sadurní d’Anoia.

divendres 05 febrer 2016

La jornada, que va comptar amb l'assistència del diputat d'Espais Naturals i Medi Ambient, Valentí Junyent i el diputat adjunt d'Espais Naturals, Jesús Calderer, va servir per presentar i aprovar el Pla estratègic de la Xarxa 2020. També es va realitzar la proposta d’aprovació de la Declaració de Sant Sadurní d’Anoia: Renovem el compromís local pel Desenvolupament Sostenible i la lluita contra el Canvi climàtic cap al 2030. 

Una vegada més Viladecavalls reitera el seu deure amb el medi ambient per avançar cap a un desenvolupament encara més sostenible.