Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:22 | 03/10/2023

Viladecavalls present a la Festa de la Cultura Popular a Torí

L'Ajuntament de Viladecavalls, amb la voluntat de divulgar el patrimoni cultural i artístic del nostre municipi, participa aquests 10,11 i 13 de desembre de La Festa della Cultura Popolare a la ciutat italiana de Torí.

dissabte 10 desembre 2016

El projecte té com a objectiu principal presentar i difondre la cultura local del municipi al Festival i a la vegada, acollir una mostra de cultura popular italiana durant la Diada de Sant Jordi 2017, al nostre municipi.

Avui dissabte 10 de desembre, una delegació de l'Ajuntament de Viladecavalls, encapçalada pel Regidor de Cultura, Jesús Porres, participarà de la jornada "Il Piemonte incontra la Catalunya", on el duo d'Ana & Alicia, les quals van participar en l'edició passada del Viu la Veu, oferiran el seu repertori musical.

Retransmissió en directe de l'esdeveniment a Ràdio Vila


A partir de les 20.30h, a través de Ràdio Vila, es podrà gaudir en directe, d'un programa especial que connectarà amb "Tradiradio", la qual retransmetrà tot allò que succeeixi a Itàlia: la prèvia, el concert... i moltes sorpreses més.

Podreu escoltar-lo sintonitzant el dial 90.8 de la FM, a l'enllaç de Ràdio Vila al web municipal, o bé descarregant l'aplicació de l'emissora per a dispositius Android i IOS.

Amb aquesta col·laboració, l'Ajuntament donarà a conèixer la nostra cultura popular, promou la mobilitat d'artistes locals, alhora que exportar la identitat de Viladecavalls internacionalment.