Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 14:51 | 26/09/2023

Prorrogada la finalització de les obres de l'avinguda Ferrocarril

Es preveu reobrir la via al públic durant la primera quinzena de juliol

divendres 02 juny 2017

El termini de finalització de les obres de reparació de l'esvoranc de l'avinguda Ferrocarril s'ha prorrogat a la primera setmana de juliol a causa de la inestabilitat del terreny.

La fondària del despreniment i la inestabilitat del talús són les causes d'aquesta pròrroga del termini de finalització previst. Aquests fets comprometien la seguretat del personal que hi està treballant i de les infraestructures ferroviàries annexes a l'esvoranc. Fet que ha provocat l'alentiment de l'obra.

Els treballs realitzats fins ara han estat de consolidació del terreny, drenatge de l'aigua acumulada, excavació fins a l'obra de drenatge malmesa i la seva posterior reconstrucció.

Una vegada finalitzada la reconstrucció del sistema de drenatge, s'iniciaran els treballs de reconstrucció de les porcions de finques adjacents afectades per l'obra, es restablirà la xarxa de subministraments de gas, aigua i llum i es reconstruiran els elements urbans de la zona.

Per tot l'exposat, es preveu que la totalitat de les obres finalitzaran durant la primera quinzena de juliol amb la conseqüent reobertura de la via al públic.

Paral·lelament als treballs de reconstrucció, s'estan recavant les dades que permetin determinar les causes d'aquest esfondrament i assignar, si escau, possibles responsables.