Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 03:24 | 21/03/2023

Participació multitudinària a les Festes de Sant Martí a Viladecavalls, Recuperem les Tradicions

dimarts 18 novembre 2014

Viladecavalls ha donat aquest cap de setmana un salt enrere en el temps per recuperar algunes de les tradicions de la cultura catalana de segles passats.

El cap de setmana intens de celebracions s’ha vist afavorit pel bon temps. Pel que fa a nombre de visitants, l'organització quantifica una xifra considerablement superior a la de l'any passat. Aquest any, la distribució del públic ha variat una mica respecte a la primera edició, donat que els actes s’han allargat a tot el cap de setmana.
Els bons resultats ajuden a parlar de consolidació de la festivitat, i l'organització mostra una gran satisfacció per l’èxit assolit, superant totes les expectatives i registres del 2013. 

Més de 2.000 persones han participat durant aquests dos dies de les múltiples propostes gastronòmiques realitzades al municipi; a la presentació de l’Olla Vallesana, l'espai del porc i les tres sessions de l’aula del gust, cal afegir una fira gastronòmica, que ha doblat el nombre de parades de l’any anterior, i on els productors han ofert una selecta varietat de productes al detall i en format degustació. Destaca també la valoració molt positiva dels paradistes, els quals ressalten la importància de l'aposta pel producte de proximitat i la producció local. Molts d’aquest, van veure com dissabte al vespre les seves existències quedaven exhaurides.

Aquest any, a Viladecavalls Recuperem les tradicions s’ha donat un salt endavant tot combinant la gastronomia amb oci i espectacle. Els espais infantils, la gimcana “Jo sóc de poble”, el concert medieval, el “Horse Town Fest” o els tallers d’antics oficis al carrer de baix... són algunes de les activitats que en la seva primera aparició han obtingut un rècord de participació.

Una vegada més el Consistori vol traslladar a la ciutadania la seva gratitud per l’alta participació i civisme amb què s’ha desenvolupat la festivitat.