Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 00:15 | 09/06/2023

Obres de millora de paviment a diversos carrers del municipi

Demà dimecres 8 de març s'iniciarà un conjunt de tasques de millora al paviment de diverses àrees del municipi, després de detectar deficiències que poden afectar a la seguretat dels vehicles i els vianants que hi circulen.

dimarts 07 març 2017

Es tracta de zones amb paviment cremat, forats i esquerdes a l’asfalt que comprometen la mobilitat d'aquestes vies. Els carrers afectats i on s'actuarà són carrer Llevant, Prat de la Riba, Sant Isidre, Carretera de Sant Llorenç, Pintor Greco i Avinguda Barcelona.

En l'actuació del carrer Llevant, el tram comprès entre el carrer Font del Capellà i carrer Sant Josep es veurà afectat per restriccions d'aparcament i talls intermitents de la circulació de vehicles durant la realització de les tasques.

Els vehicles que accedeixin al carrer Llevant des de carrer del Canigó, circulin pel carrer Font del Capellà o carrer Major hauran de desviar-se pel passatge de Sant Martí i/o seguir per carrer de Sant Martí.

Els treballs consten del manteniment de l'asfaltat de la via, fresat, canvi d'embornals i pintura viària i està previst que tinguin una durada d'entre 7 i 10 dies.

 

Reparació urgent d'un esvoranc al Camí de Can Sanahuja

Simultàniament a aquestes obres, s'iniciarà una actuació urgent al paviment del Camí de Can Sanahuja, a l'alçada del número 90 d'aquest carrer, per reparar un esvoranc a la via.

Per aquest motiu, quedarà afectat l'accés al Camí de Can Sanahuja, des de carrer Sant Jordi, que es restringirà exclusivament als veïns d'aquest carrer i passarà a ser de doble sentit perquè puguin accedir als seus habitatges també des de la plaça de les Carenes de Can Turu. Els altres vehicles s'hauran de desviar pel carrer dels Pins.

Galeria d'Imatges

Enfonsament al paviment (Avinguda Barcelona)
Plànol afectacions Camí Can Sanahuja
Enfonsament al paviment  (Avinguda Barcelona)
Pas d'instal.lacions mal acabat  (carrer Prat de la Riba)
Forat al paviment (Carrer Llevant)
Esquerdes al paviment (Carrer Llevant)
Enfonsament i fissura (Carrer Prat de la Riba)