Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 20:03 | 01/10/2023

Millores dels centres educatius de Viladecavalls durant les vacances escolars

Aprofitant el període de vacances escolars, l’Ajuntament de Viladecavalls està duent a terme diverses actuacions de millora a les escoles de primària i a les llars d’infants municipals.

dijous 07 juliol 2022

A l’Escola Rosella, s’han realitzat treballs d'insonorització de l'aula de música i aula Ràdio Escola Rosella amb la instal.lació d'un sistema de plaques fonoabsorbents. Així mateix, s'han finalitzat els treballs d'extracció i canvi d'ubicació dels jocs exteriors del pati incloent el tractament de la fusta d'elements de joc i la instal·lació de taules de pícnic. 

A l’Escola Roc Blanc, s'han iniciat les obres d'instal·lació de parquet sintètic a dues aules d'educació infantil i també s'han instal·lat diverses zones de suros, així com el pintat de tot el passadís interior d'educació infantil. 

Durant el mes de juliol, està previst els treballs d'extracció dels gronxadors exteriors dels patis de les dues llars d'infants municipals, Barromina i Can Trias, i la substitució per dos gronxadors exteriors de fusta amb seients tipus cabassos per facilitar el joc pels infants.

Aquests treballs es complementen amb els recents treballs de repintat de tots els jocs i elements de fusta exterior dels patis de les llars d'infants.

Des de l’Ajuntament, continuarem treballant en actuacions que permetin iniciar el curs escolar 2022-2023 amb uns equipaments de qualitat i preparats a les necessitats de l’alumnat i equip docent dels centres educatius de Viladecavalls.

 

Galeria d'Imatges

jocsfustaexterior.jpg
parquet.jpg
picnic.jpg
insonoritzacio-aula.jpg
pintatfusta.jpg
xarxa.jpg