Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 09:37 | 29/11/2020

Les obres de conservació de l'espai de Gent Gran del Centre Cívic Paco Cano comportaran una millora de l'accessibilitat i del confort dels seus usuaris

Les obres de manteniment, conservació i remodelació de l'espai de Gent Gran del Centre Cívic Paco Cano s'iniciaran el primer trimestre de 2018 i tindran una durada d'un mes i mig.

divendres 12 gener 2018

Els envans que distribueixen l'espai de Gent Gran del centre cívic de Can Trias presentaven desperfectes a causa de l'antiguitat de l'equipament, a més de dificultar la interacció entre els usuaris del centre, donat que aquests envans separaven les diverses zones de manera opaca.

L'Ajuntament de Viladecavalls va destinar una partida en el pressupost municipal de 2017 de 24.879,48 euros en la qual es contempla tant l'actuació de conservació i manteniment d'aquesta secció del centre cívic com la remodelació de l'espai de Gent Gran per tal de redistribuir les seves zones d'una manera oberta i accessible que fomenti les interrelacions entre els usuaris que, diàriament, fan ús d'aquest equipament municipal.

Per fer efectiu aquest objectiu, s'enderrocaran alguns envans, s'incorporaran finestres interiors i portes en les noves parets divisòries i es distribuiran les zones de tallers, jocs, lectura, fisioteràpia, podologia i perruqueria d'una manera més oberta. També es reformarà l'actual lavabo per fer-lo més accessible, es renovarà l'enllumenat existent per guanyar en eficiència energètica per mitjà de la tecnologia LED i es millorarà la qualitat de l'aire de les zones de fisioteràpia, lavabo i perruqueria amb la instal·lació d'extractors.

Plànol de la nova distribució de l'espai en el qual es realitzarà l'actuació

Un dels aspectes que també es tindran en compte és el de millorar el confort del centre habilitant un petit office dotat d'una nevera, un microones i una cafetera, així com una zona d'espera amb sofàs per a les persones usuàries de la perruqueria, podologia i fisioteràpia.

Per garantir l'accés al centre cívic i millorar la imatge de l'equipament municipal, es reubicarà l'actual espai de recepció de manera que s'integri en el hall principal i es millori el control d'accés de les persones que accedeixen a les instal·lacions.