Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:13 | 02/06/2023

L'Ajuntament repararà el sobreeixidor del carrer Garbí a Sant Miquel de Guanteres

Ambla voluntat de mantenir en bones condicions la via pública del municipi, l'Ajuntament de Viladecavalls ja està treballant en les millores de la xarxa de sanejament a Sant Miquel de Guanteres. Entre les tasques previstes s’inclou la restauració del pou de salt i del tub de connexió al sobreeixidor del carrer Garbí, problemàtica existent de fa molts anys.

diumenge 22 març 2015

Concretament la reparació es centrarà en l’adequació del sobreeixidor existent en aquest carrer de Sant Miquel. Aquest sobreeixidor permet que, quan hi ha pluges intenses, es desguassi l'excedent d'aigua que no pot absorbir la canonada, i canalitza les aigües pluvials a cotes més baixes, evitant d’aquesta manera l’erosió i desgast del talús.

Per tal de dur a terme l’actuació, s'emprarà una grua de grans dimensions. El trànsit al carrer es veurà afectat de forma intermitent a partir del proper dimarts 24 de març. La duració de l’obra serà d’unes tres setmanes.

Durant l’execució de les obres, el Consistori vetllarà per tal de minimitzar les possibles molèsties derivades d’aquesta actuació.