Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:28 | 30/09/2023

L'Ajuntament implanta el servei automatitzat per demanar cita amb l'Oficina d'Atenció Ciutadana

Des del passat mes de març i amb motiu de la crisi sanitària provocada per la COVID19, les persones usuàries que havien d’efectuar tràmits presencials amb l'ajuntament havien de sol·licitar cita comunicant-se telefònicament amb l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC).

dimecres 28 octubre 2020

Ara, amb el servei automatitzat que l'Ajuntament de Viladecavalls ha implantat a l’OAC, les persones interessades podran sol·licitar la cita directament al web municipal a l’enllaç: https://citaprevia.viladecavalls.cat/viladecavalls/#nbb

Aquest sistema permet a la persona interessada sol·licitar cita d'acord amb la disponibilitat, visualitzant un calendari de quatre setmanes. Altres millores del servei ofert a la ciutadania són, per exemple, que la persona amb cita demanada serà atesa a l'hora concertada, sense cues. Prèviament, la persona rebrà al seu correu electrònic i telèfon mòbil la confirmació de la cita i un recordatori el dia anterior. A més, si es necessita, es pot anul·lar o modificar la cita programada.

El nou servei inclou un sistema de valoració de qualitat de l'atenció rebuda per part de l’OAC i d’aquesta manera, es podrà conèixer millor la demanda ciutadana, amb paràmetres com ara: el nom de persones ateses, així com el temps d'espera i el temps d'atenció, entre altres paràmetres.

Des de l’Ajuntament es continuarà avançant en la implantació de l’administració electrònica i en la prestació d’un servei de qualitat, adaptat i actualitzat a les novetats tecnològiques.