Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 01:51 | 26/09/2023

La solidaritat aplega centenars de veïns i veïnes al nucli urbà de Viladecavalls

Aquest cap de setmana Viladecavalls s'ha bolcat amb la Marató de Tv3 i la 40a Campanya de joguines de Creu Roja. Ajuntament, entitats i ciutadania han fet palesa una vegada més la seva implicació en les causes solidàries organitzades al municipi. Entre els actes de Sant Martí i els d'aquest passat dissabte, s'han recaptat més de 3.000 euros que es destinaran a la investigació del càncer a través de la Fundació de la Marató.

dilluns 17 desembre 2018

Dissabte 15 de desembre, coincident amb la 6a Fira Artesanal de Santa Llúcia, els i les visitants i les persones que esperaven l'acte central de La Marató de TV3 2018, l'enlairada de fanalets organitzada per l'Ajuntament, van poder gaudir de les actuacions musicals a càrrec de l'Aina, la Combo Jazz de l'EM Pau Casals, Vent de Mestral i Songs are Us, així com l'exhibició de dansa flamenca de la Companyia Mònica Arrabal. 

Totes les actuacions es van dur a terme en un escenari muntat a la plaça de la Vila, envoltada de les parades de les entitats col·laboradores: Oncolliga, Ampa de l'Escola Rosella, Consell Jove de Viladecavalls, Associació d'Arts Escèniques Bastim, Grup de dones de Can Trias, Punt d'Informació Jove i la carpa de l'Ajuntament, punt de venda dels fanalets. 

Després de la corresponent explicació del funcionament, els veïns i veïnes van baixar fins a l'amfiteatre per iniciar una enlairada de prop de fanalets molt emotiva i participativa que va il·luminar el cel nocturn al voltant de les 8 del vespre, alhora que es duia a terme una marató teatral benèfica a càrrec de Bastim al Casal Familiar, també per recaptar fons per a la campanya de La Marató. 

L'endemà, l'exhibició de Zumba a càrrec de l'Eva Sànchez i els balls de Country La Planassa van animar el públic de la fira de Santa Llúcia de diumenge i al pavelló municipal prop de 300 persones van donar joguines per a la 40a Campanya de Joguines de Creu Roja Joventut de Terrassa, amenitzada amb les exhibicions del gimnàs Terrassa Sport Dance Selecta i Shen Dragon.

Enguany, s'han recaptat més de 3.000 euros gràcies als donatius fets en els actes de Sant Martí -Cursa Solidària i Rostida del porc- i la venda dels fanalets i els productes de la mostra d'entitats. Des de l'Ajuntament de Viladecavalls volem expressar la satisfacció i orgull per la solidaritat mostrada una vegada més pels veïns i veïnes de la nostra vila, entitats col·laboradores i voluntariat que, any rere any, es bolquen per posar el seu gra de sorra per la investigació científica i per millorar la qualitat de vida d'aquelles persones que més ho necessiten. 


Vegeu l'àlbum de fotos aquí