Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:18 | 28/09/2023

L’Escola Rosella participa un any més en el programa Cultura Emprenedora a l’Escola

L'Escola Rosella participarà en la 4a edició del programa "Cultura Emprenedora a l'Escola" (CuEmE), organitzat per la Diputació de Barcelona i amb el suport del Consell Comarcal i l’Ajuntament de Viladecavalls, per fomentar l'esperit emprenedor entre els alumnes de cinquè de primària.

dilluns 09 novembre 2020

CuEmE es va presentar a l'alumnat de l'Escola Rosella el passat 28 d'octubre, de manera telemàtica, amb la presència del Regidor d'Ocupació i Promoció econòmica, Jesús Porres, i el Regidor d'Ensenyament, Marc González, que van acompanyar a la tècnica del Consell Comarcal, direcció i professorat de l'escola en la presentació del projecte.

A la presentació es van explicar les diferents fases del projecte que es realitzarà durant el curs escolar, dins del marc de la creació i gestió d'una cooperativa escolar que permetrà establir els primers contactes dels infants amb l'emprenedoria, el món empresarial i els principis cooperatius. 

Mitjançant el treball per projectes, els participants crearan la imatge corporativa de la cooperativa, proposaran un o diversos productes, els elaboraran i, posteriorment, els hauran de vendre. En passades edicions, els alumnes venien els seus productes dins d’algun dels actes celebrats al municipi amb més afluència, com ara per la Cursa Popular del Casal Familiar o en espais cedits per l’Ajuntament, però enguany aquest format s’haurà d’adaptar a les circumstàncies derivades de la pandèmia de COVID-19. Un percentatge dels beneficis obtinguts es destinaran a un projecte social o a una entitat sense ànim de lucre.

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls es donarà tot el seu suport a l'escola perquè els alumnes realitzin el seu projecte amb èxit, amb la coordinació i dinamització dels serveis municipals d'Ensenyament i Promoció econòmica, facilitant espais publicitaris per a les cooperatives en la revista d’informació municipal i fent difusió del desenvolupament del projecte en els mitjans de comunicació locals.