Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 00:40 | 01/06/2023

L’Ajuntament rep el segell 'Infoparticipa' de transparència

L’alcaldessa, Cesca Berenguer, ha recollit el reconeixement acompanyada per la regidora de Comunicació, Dolors Salmerón

divendres 24 març 2023

Aquest dilluns 20 de març, l’Ajuntament de Viladecavalls recollia a la sala d’actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) el segell Infoparticipa, atorgat pel grup de recerca ComSET de la Facultat de Ciències de la Comunicació per a distingir els webs de les administracions que assoleixen un major grau de transparència. Un total de 135 ajuntaments, 10 consells comarcals i 3 diputacions han rebut enguany el segell.

El reconeixement al nostre municipi era recollit per l’alcaldessa, Cesca Berenguer, acompanyada per la regidora de Comunicació, Dolors Salmerón. En el cas de la nostra pàgina web, ha aconseguit assolir novament el 100% dels criteris establerts, una fita que només han aconseguit 45 municipis dels 947 de Catalunya. A més, els municipis amb alcaldesses que obtenen el segell són un 34% del total, per sobre del percentatge general d'ajuntaments encapçalats per dones a Catalunya (un 23,55%).

En total, han estat 52 els indicadors tinguts en compte (dividits en 5 blocs diferents): qui són els representants polítics; com es gestionen els recursos col·lectius; com es gestionen els recursos econòmics; quina informació s’ofereix sobre el municipi i la gestió dels recursos col·lectius i, finalment, quines eines s’ofereixen per a la participació de la ciutadania.

Galeria d'Imatges

Infoparticipa22_23 (6).jpg
Infoparticipa22_23 (9).jpg
Infoparticipa22_23 (21).jpg