Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 04:15 | 22/07/2024

L’Ajuntament fa una crida a la col·laboració davant de possibles actes vandàlics

En les darreres setmanes s’han registrat actuacions puntuals que afecten el dia a dia de la població

dijous 11 abril 2024

L’incivisme, els petits delictes o els abocaments il·legals poden provocar, a més d’un increment de la despesa pública i el malbaratament de recursos, un problema per al desenvolupament de serveis o en l’ús d’espais públics que afecta el conjunt de la ciutadania. Al llarg de les passades setmanes s’ha constatat al nostre municipi, així com a la resta de la comarca, un increment d’aquestes incidències, especialment pel que fa a la sostracció de coure de l’enllumenat públic o d’altres elements metàl·lics de la via pública. Per aquest motiu des de l’Ajuntament de Viladecavalls es fa una crida a la població per a denunciar possibles activitats sospitoses que puguin observar als espais públics.

Recordeu que podeu contactar la Policia Local trucant als telèfons 937 330 707 o 610 267 439 o els Mossos d’Esquadra al 112.

De la mateixa manera es recorda la importància de mantenir un comportament adequat quan ens trobem als espais públics, en especial pel que fa a la cura del mobiliari urbà o recollint els excrements dels nostres animals de companyia.