Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 02:56 | 22/07/2024

L’Ajuntament de Viladecavalls obté el Distintiu SG CITY 50-50 per la Igualtat de Gènere

A més de reconèixer el treball fet en les polítiques que promouen la igualtat, el distintiu és un compromís per a continuar l’esforç en aquest àmbit

dilluns 15 abril 2024

L’associació Forgender Seal, destinada a impulsar l’exercici i defensa dels drets humans de les dones, ha comunicat a l’Ajuntament de Viladecavalls la concessió del Distintiu SG CITY 50-50 per la Igualtat de Gènere. Aquest distintiu és el primer segell de qualificació i reconeixement públic que s’ha creat per a destacar el treball dut a terme a favor de la igualtat de gènere en l’àmbit municipal.

En tot cas, l’obtenció d’aquest segell, que s’ha atorgat en el nivell de certificació Avançat, va més enllà de la feina feta fins al moment. La Norma SG CITY 50-50 es defineix com un procés de millora continua. A través d’ella s’identifica quins processos de treball existeixen i com s’han de planificar i executar per satisfer les necessitats de les dones en particular i de la ciutadania en general. Aquesta norma permet que el municipi elabori la seva pròpia autodiagnosi a partir d’un formulari proporcionat per la mateixa Norma, i, a partir del seu resultat el municipi planifica i estableix els seus avanços en el Pla de Compromís que també proporciona la SG CITY 50-50.