Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 20:32 | 30/05/2023

L’Ajuntament de Viladecavalls portarà a terme un procés de consulta per a un nou equipament sociocultural a Can Trias

dimarts 10 desembre 2019

L’equip de Govern té la voluntat de realitzar un procés consultiu per conèixer si els veïns i veïnes de Can Trias estan a favor o no de la construcció d’un nou equipament sociocultural a la plaça Roc Blanc. Des de l’equip de govern s’aposta per consultar els grans temes a la ciutadania donant-li la veu al poble. Es comença per aquest projecte després de recollir diversos imputs a favor i en contra de l’edifici que han generat un debat social al respecte.

Després de la reunió mantinguda ahir dilluns 9 de desembre amb tots el grups polítics convocats, aquest matí, ha sigut el torn de les associacions i entitats del barri de Can Trias.

El motiu d’aquestes trobades ha sigut donar a conèixer tota la informació relacionada amb la proposta per la construcció d’un equipament sociocultural a la Plaça Roc Blanc de Can Trias, obert a totes les entitats i rebre les aportacions dels assistents que considerin oportunes.

En aquestes reunions informatives s’ha explicat el projecte des de la idea inicial, la proposta d’ubicació, la construcció i els materials que s’emprarien, els processos necessaris, el pressupost i s’han mostrat diferents imatges de com seria l’edifici.

S’ha parlat de tenir molt en compte l’accessibilitat i l’adequació per facilitar actes externs.

S’ha explicat el pla de treball per la campanya informativa; contractació d’un servei extern, sistemes de votació (online i presencial) i s’ha llegit el text d’informació al ciutadà per tal de garantir la comprensió.

Queda pendent definir quan es faria la consulta però es planteja, per donar opció a tothom, el període de finals de gener i principis de febrer de 2020.

L’alcadessa, Cesca Berenguer, reitera la intenció de fer arribar tota la informació amb la màxima claredat a la ciutadania, ha explicat els arguments, tant si la votació fos positiva com si fos negativa, i ha manifestat el posicionament neutral del consistori.