Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:17 | 15/07/2024

Ja estan obertes les inscripcions a la Trail Pujada al Ros 2024

Aquest pròxim 19 de maig podrem prendre part de la cursa en algun dels tres recorreguts que s’ofereixen

divendres 12 abril 2024

La Trail Pujada al Ros, amb un recorregut de 21 quilòmetres; la Trail Vistes al Ros, d’11 quilòmetres i la Caminada Entorns de Vila, de 7 quilòmetres. Aquests són els tres recorreguts diferents que ens ofereix la Pujada al Ros que se celebra aquest pròxim 19 de maig amb l’organització del Casal Familiar, del Club de Corredors de Fons i de l’Ajuntament de Viladecavalls. Les persones que hi estiguin interessades a prendre-hi part, ja poden realitzar les corresponents inscripcions a través del mateix web de la cursa: www.pujadaalros.cat.

Entre els al·licients que ofereix enguany la cursa trobem la incorporació de novetats als recorreguts, com nous corriols, pujades i baixades, a més del regal d’un dorsal per a grups de 10 participants o més.

De la mateixa manera, si voleu prendre part de la prova, però des del vessant organitzatiu, també podeu participar-hi com a personal voluntari per a les curses d’11 i 21 quilòmetres de distància duent a terme tasques de neteja i marcatge de camins, punts de control, avituallaments o lliurament de dorsals. Podeu afegir-vos a l’organització aquí.