Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:33 | 13/07/2024

Horaris d'estiu dels serveis i equipaments municipals, altres organismes i serveis privats d'interès general de Viladecavalls

Arribat el període de vacances estivals, els equipaments i serveis del municipi alteren els seus horaris per adaptar-se a la baixada de l'activitat habitual de la ciutadania. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Viladecavalls facilita el següent llistat on s'informa dels horaris d'estiu dels serveis municipals i d'altres organismes i serveis privats d'interès general.

dimecres 25 juliol 2018

Deixalleria Municipal

La Deixalleria farà l’horari habitual durant el mes d’agost: dissabtes i diumenges de les 10 a les 14 h.

CAP Can Trias Ernest Lluch i CAP Nucli Urbà

Des del 30 de juliol a l’11 de setembre, de dilluns a divendres els dies laborables, s’atendrà de les 8 a les 15 h.

Centre Cívic Paco Cano

Tancarà durant el mes d’agost.

Biblioteca Pere Calders

Des del 28 de juliol al 26 d’agost, ambdós inclosos, romandrà tancada.

Organisme de Gestió Tributària

L’oficina de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona restarà tancada del 6 al 31 d’agost, ambdós inclosos. En tot cas, es poden realitzar gestions telemàticament a través del web orgtn.diba.cat; telefònicament trucant al 93 202 98 02, o presencialment a les oficines d’Olesa de Montserrat (c. Obliqua, 6) i de Rubí (c. Pau Claris, 38).

Registre Civil

Durant el mes d’agost el Registre Civil de Viladecavalls restarà tancat. Les persones interessades a efectuar algun tràmit poden, en tot cas, deixar la documentació a l’oficina d’atenció a la ciutadania, d’on el jutge de pau la recollirà els dimarts i dijous i en realitzarà la tramitació d’acord amb el procediment habitual.

El Registre Civil està destinat a inscriure els fets que fan referència a l’estat civil de les persones i aquells que determinen les lleis: naixement, filiació, nom i cognoms, canvis de nom o cognoms, emancipació i habilitació d’edat, matrimoni o modificacions judicials de capacitat de les persones, entre d’altres.

Servei de bus

Servei habitual.

CaixaBank – “la Caixa”

La sucursal es trobarà tancada durant tot el mes d’agost. En funcionarà, en tot cas, el caixer automàtic, només per a reintegraments i pagaments (no s’hi podran efectuar ingressos, ni en efectiu ni de xecs).

BBVA

L’oficina tancarà del 6 al 26 d’agost, ambdós inclosos. En funcionarà el caixer automàtic.

MINA, Aigües de Terrassa

L’oficina del carrer Major romandrà tancada durant el mes d’agost. En tot cas, es podran realitzar tràmits de manera electrònica a través del seu web: aiguesdeterrassa.com. L’oficina més propera es troba al carrer Societat, 26, de Terrassa; el seu horari és de 8.15 a 14 h de dilluns a divendres, els dijous de 8.15 a 15 h i els dilluns també de 16 a 18 h.