Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 02:45 | 02/06/2023

Els treballs de substitució de l’enllumenat públic segueixen millorant la qualitat lumínica al municipi

dijous 18 juliol 2019

La substitució de llumeneres de tecnologia LED a Viladecavalls continua endavant. Aquests dies s’està treballant en els punts d’il·luminació del carrer Picasso, al barri de Can Trias: s’hi han instal·lat totes les estructures i les llumeneres corresponents, que en breu entraran en funcionament. L’Ajuntament continua així amb les actuacions d’adequació lumínica als carrers del municipi, uns treballs que garanteixen el bon funcionament del servei i s’adapten a les necessitats lumíniques de l’espai públic.

La renovació de bona part de l'enllumenat públic es va iniciar el passat mes de febrer i consta de la substitució de 1.010 llumeneres per tecnologia LED. Aquesta actuació suposarà una reducció de la despesa energètica associada en prop d’un 53,89% i 93,7 tones equivalents de CO2 i un estalvi econòmic de prop de 63.000 euros.

L'actuació s'integra en Pla d'Acció per l'Energia Sostenible de Viladecavalls (PAES), el qual deriva del compromís adoptat per l'Ajuntament de Viladecavalls en el Pacte d'Alcaldes i Alcaldesses Contra el Canvi Climàtic, i es durà a terme gràcies a l'atorgament d'un ajut sol·licitat a l'Instituto para la Diversificación y Ahorro de Energía (IDAE) dins del programa d'ajuts per a la renovació de les instal·lacions d'enllumenat municipal d'aquest ens.