Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:00 | 25/06/2024

El pròxim 22 de juny comença la temporada de bany a la piscina municipal

A partir d’aquest pròxim 17 de juny les persones interessades ja poden adquirir els abonaments

dimarts 11 juny 2024

L’arribada de l’estiu ve acompanyada a Viladecavalls de l’inici de la temporada de bany a la piscina municipal de la qual podrem gaudir enguany des del pròxim 22 de juny fins al dia 1 de setembre. Amb la voluntat de facilitar als veïns i veïnes l’accés a aquest espai, central pel que fa al lleure i a l’activitat durant les pròximes setmanes a més de ser un refugi climàtic davant les altes temperatures, tenim la possibilitat d’adquirir a partir del 17 de juny abonaments que cobreixen a preu reduït des d’una setmana a tota la temporada. Aquests passis es poden comprar presencialment a la consergeria de la piscina o bé telemàticament. Trobareu tota la informació sobre com realitzar aquest tràmit aquí.

Més enllà dels abonaments, també es pot optar per l’accés a través d’entrades puntuals a preus reduïts per a les persones empadronades a la nostra població. D’aquesta manera l’accés serà de 3,40 € de dilluns a divendres i de 3,70 € dissabtes i festius per a nens i nenes de quatre a catorze anys; de 4,70 i 4,90 € per a joves de quinze a vint-i-cinc anys; de 5,50 € i 6,30 € per a persones de vint-i-sis a seixanta anys, i de 3,40 i 3 € per a qui en tingui més de seixanta. A banda també s’ofereixen preus reduïts per accedir exclusivament en horaris de tarda i de nit. Els infants menors de tres anys podran accedir de manera gratuïta.

 

Descomptes

Finalment, cal destacar que s’estableixen diferents descomptes als abonaments per a diferents col·lectius com són les famílies, les famílies nombroses o monoparentals, les persones inscrites en activitats esportives municipals i les persones amb discapacitat. Podeu consultar més informació sobre la piscina així com la llista completa de preus aquí.