Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:53 | 16/04/2024

Dos membres de Corredors de Fons de Viladecavalls completen amb èxit la Ultra-Trail du Mont-Blanc

El passat divendres 28 d'agost, va tenir lloc la Ultra-Trail du Mont-Blanc (UTMB), una prova de muntanya al massís del Mont-Blanc en la que van participar més de 2300 corredors de tot el món, entre ells dos veïns de Viladecavalls.

dilluns 31 agost 2015

En Cristian Pérez Latrilla i en David González Resbier, membres de Corredors de Viladecavalls, van completar amb èxit aquest gir, demostrant les seves qualitats tècniques en una prova amb trams de més de 2500 metres d'altitud.

En Cristian i en David van veure recompensats els mesos d'entrenament i preparació d'aquesta prova d'ultra-distància aconseguint unes marques de 39 hores i 38 minuts per cobrir els 168 quilòmetres del recorregut.

Des de l'Ajuntament de Viladecavalls es vol felicitar als corredors i desitjar una ràpida recuperació de l'esforç emprat per assolir la meta de l'UTMB.