Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:51 | 06/06/2023

Concurs ‘Piula contra la violència masclista’

Amb motiu del Dia Internacional contra les Violències Masclistes, el proper 25 de novembre, l'Ajuntament celebra el Novembre Lila amb una amplia programació d’ activitats al llarg d’aquest mes.

dimecres 06 novembre 2019

Entre les diverses propostes, es convida a la ciutadania a partipar a la 7a edició del concurs “Piula contra les violències masclistes” organitzat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental.

L’objectiu és sensibilitzar contra les violències masclistes al jovent i a la ciutadania de la comarca, promoure el diàleg participatiu i fer visible la importància de les relacions igualitàries, proposant la creació d’una piulada i la seva posterior divulgació a les xarxes socials.

De l’1 de novembre al 5 de desembre pot participar tota la població major de 14 anys que visqui, estudiï o treballi al Vallès Occidental amb una frase escrita, enviant-la a través del formulari disponible al web www.ccvoc.cat, o omplint el formulari en paper i dipositant-lo a les urnes que es troben als centres i equipaments que formen part d’alguna de les activitats programades.

Per participar cal crear una frase responent a la pregunta 'I tu? Què en dius de la violència masclista?' No ha de tenir més de 110 caràcters (amb espais inclosos), ser original, inèdita, sense abreviatures i que mai hagi estat premiada en un altre concurs.

Les frases es difondran a través del compte de twitter @PiulaVallesOcc i Instagram.

Hi ha diferents premis individuals, i col·lectius per als centres educatius.

 

Es pot consultar tota la informació de la campanya de sensibilització a: http://www.ccvoc.cat/consell-comarcal