Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 03:25 | 22/07/2024

Aquest divendres 5 de juliol s’inaugura el nou consultori

Podrem conèixer les instal·lacions del nou equipament uns dies abans de la seva entrada en servei el pròxim 9 de juliol

dimarts 02 juliol 2024

Viladecavalls fa un salt endavant pel que fa a l’atenció primària al municipi amb la inauguració i entrada en servei d’un nou consultori mèdic situat al número 15 del carrer Francesc Macià que donarà el relleu al que fins al moment ha ofert atenció al nucli urbà. Aquest pròxim divendres 5 de juliol, està prevista la inauguració de l’equipament en una jornada que s’iniciarà a les 10 hores amb unes portes obertes durant les quals personal del centre mostrarà les instal·lacions a la ciutadania.

Acte inaugural

L’acte inaugural està programat a les 11.30 h i comptarà amb la presència del president del Parlament de Catalunya, Josep Rull, i de l’alcaldessa, Cesca Berenguer acompanyada de la resta d’autoritats locals. Durant l’acte es retrà homenatge a Maria Soler Hospital, posant el seu nom a la sala polivalent de l’equipament com a record a la seva dedicació com a infermera a la nostra població.

El nou consultori

El nou edifici, que entrarà de manera efectiva en servei el 9 de juliol, ha estat construït amb l’objectiu de cobrir les actuals necessitats sanitàries del municipi i de poder assumir-ne de noves en el futur. Pel que fa als espais, l'equipament disposa d’una àrea d’entrada i admissions, tres consultes, sales d’espera diferenciades, un espai destinat a les extraccions i a l’atenció urgent, una sala per a l’educació en salut, una sala per al personal assistencial, un magatzem i una zona de neteja i de vestidors per a l’equip de professionals.

Podeu conèixer millor l’edifici a través de la galeria d’imatges que trobareu a continuació.

 

Galeria d'Imatges

04.jpg
06.jpg
10.jpg
13.jpg
01.jpg
05.jpg
07.jpg
09.jpg
11.jpg
12.jpg
14.jpg
02.jpg
03.jpg
08.jpg