Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:57 | 29/09/2023

Adif executarà obres de millora de la infraestructura a la línea R4 al seu pas per Viladecavalls

Amb l’objectiu de consolidar elements de la infraestructura ferroviària i garantir uns majors nivells de fiabilitat i qualitat, ADIF procedirà en els pròxims mesos a realitzar tasques de condicionament a diversos talussos situats a municipis del Vallès Occidental i Bages, entre ells Viladecavalls.

dimarts 22 març 2016

Concretament es tracta del talús ubicada entre Viladecavalls i Olesa de Montserrat. La previsió és que les obres s’iniciïn durant la segona meitat del mes de maig, amb una duració aproximada d’un mes. 

Les actuacions contemplades, segons a comunicat ADIF a l’Ajuntament de Viladecavalls, inclouen el reforç de diferents materials rocosos,  picat i sanejament d'elements estructurals, la instal·lació d’una malla als talussos i elements de protecció per a la prevenció de despreniments de materials, així com la neteja de cunetes, entre d'altres operacions.

Aquests treballs permetran establir una millora de les condicions de la infraestructura ferroviària que són necessàries per tal de suprimir les limitacions temporals i de velocitat que hi han actualment implantades, fet que suposarà la possibilitat d’oferir un servei més eficient als usuaris de la línia Barcelona-Manresa.

L’Ajuntament de Viladecavalls informarà de l’evolució d’aquestes obres.