Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:25 | 01/10/2023

Activitats per la Setmana Europea de la Mobilitat

Viladecavalls participa, un any més, en la Setmana Europea de la Mobilitat, que se celebra del 16 al 22 de setembre, impulsada per la Unió Europea, amb diverses actuacions que fomentin hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

dijous 15 setembre 2022

El lema de la campanya del 2022 és “Combina i mou-te!”, que ens anima a moure’ns de manera sostenible i practicar la intermodalitat, en el benefici per la nostra salut i per al medi ambient. 

En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Viladecavalls, s’organitzarà la setena edició de la nordic walking, en la zona esportiva municipal del nucli urbà, el pròxim 25 de setembre a les 10.00 hores, en què s’anima la ciutadania a participar-hi i conèixer els beneficis de la marxa nòrdica. A més a més, durant la Setmana de la Mobilitat, s’oferirà la gratuïtat del servei d’autobús el dijous 22 i el divendres 23 de setembre, amb la col·laboració de Transports Generals d’Olesa, i es preveu realitzar dues sessions participatives, organitzades per la Diputació de Barcelona, en què s’explicarà a la ciutadania el projecte de l’Estudi de Mobilitat Urbana Sostenible de Viladecavalls, amb una sessió a l’auditori del Centre Cívic Paco Cano el dia 20 de setembre i una altra el 27 de setembre a la sala polivalent dels baixos de la biblioteca, ambdues sessions a les 18.30 hores. No cal inscripció per a participar en les xerrades.