Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:30 | 27/05/2022

Gala de l'Esport 2022

L'Ajuntament ha organitzat pel pròxim 21 de maig de 2022 la 4a Gala de l'Esport de Viladecavalls. Un esdeveniment, obert a tothom, que té com a objectiu el reconeixement a les entitats i esportistes que, amb el seu treball i esforç, promouen els valors de l'esport tant a Viladecavalls com en el conjunt del territori.
image
Les categories als premis d’aquesta edició són:
  • Reconeixement per part de les entitats d’una persona que mereixi rebre’l per la seva dedicació, professionalitat, aportació a l’entitat.
  • Modalitat individual al Millor i la Millor esportista de Viladecavalls 2020-2021. Proposta d’un/a esportista que hagi sigut significatiu per algun valor, mèrit o èxit durant els anys 2020 i 2021.
  • Reconeixement Honorífic de l’Esport de Viladecavalls. Aquesta categoria quedarà subjecte a la valoració que l’Ajuntament pugui fer dels mèrits a una trajectòria, dedicació, èxit esportiu o situació vinculada a l’esport (col·lectiu o esdeveniment) del municipi que vulgui ser reconeguda.

Les persones interessades a assistir a la Gala de l'Esport podran adquirir els tiquets del 4 al 17 de maig a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

El preu de cada tiquet és de 15 euros per persona i el pagament s'haurà de fer exclusivament amb targeta bancària.