Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:36 | 27/10/2021

Sant Jordi 2021

La Plaça de la Masia de Can Turu acollirà un seguit d’actes i propostes culturals organitzades per l’Ajuntament de Viladecavalls amb motiu de la diada de Sant Jordi del pròxim 23 d’abril.

Durant la tarda del divendres 23 d’abril, els vilacavallencs i les vilacavallenques podran gaudir, com en anteriors edicions del dia de la rosa i el llibre, un conjunt d’activitats culturals. Ara bé, seguint les mesures de seguretat pertinents i el control d’accés de l’espai per evitar els riscos ocasionats per la pandèmia de COVID19.

Paradetes de venda de roses i llibres, la biblioteca al carrer, un espai d’escriptors i escriptores que presentaran les seves darreres obres, i activitats infantils pels més menuts, és el que trobaran els i les visitants que s’apropin a la plaça per la diada.

A més a més, una nova edició del certamen literari de Viladecavalls oferirà la possibilitat d’expressar les qualitats literàries tant dels infants com dels adults amb dos concursos: “El meu conte preferitemmarcat en la celebració del Dia Internacional del conte infantil del 2 d’abrili el concurs “Contes i Poesies”.

Descarregar bases del certamen literari

Descarregar bases del concurs El meu conte preferit

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls, us animem a celebrar la diada de Sant Jordi i participar en els actes organitzats, i us convidem a penjar roses i dracs als balcons i façanes durant la diada. Per facilitar la feina podeu descarregar dues opcions de roses; una pintada i una altra per pintar. A més a més, podeu fer la vostra rosa o drac amb materials reciclats que tingueu a casa!

Per descarregar el dibuix de la rosa pintat, cliqueu aquí 

Per descarregar el dibuix de la rosa per pintar vosaltres, cliqueu aquí 

Cartell Sant Jordi 2021