Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 02:12 | 01/06/2023

Sant Joan 2022

image
El pròxim 23 de juny, Viladecavalls rebrà la Flama del Canigó i posteriorment celebrarà la revetlla de Sant Joan amb el tradicional sopar popular a càrrec del Casal Familiar i la foguera de la plaça de la Vila.

El format de la Flama del Canigó canviarà en aquesta edició, sent el punt d’inici del recorregut al local social de Can Corbera a les 19.30 hores, seguint per Creueta, carrer Major, Orenetes, Pau Claris, Prat de la Riba, Cardener, Sanahuja, Rosari, Nou i acabarà als voltants de les 20.15 hores, davant l’Ajuntament. Allà, es durà a terme l’encesa del peveter, acompanyats per la coral de les Veus de les Carenes i del Cor Sant Martí de Viladecavalls. Les inscripcions per participar en l’acte de la Flama del Canigó s’hauran de fer el 16 juny a través del formulari digital accesible al catàleg tràmits: https://www.viladecavalls.cat/flama-del-canigo-2022 

Enguany, es manté el tradicional sopar popular a càrrec del Casal Familiar de Viladecavalls. Serà obligatori presentar el tiquet, adquirit a les instal·lacions de l’entitat, fins al dilluns 20 de juny, per reservar cadira i lloc a la taula. Hi haurà menú adult (entremesos, pollastre al forn i patates al caliu) a 10 € per socis del Casal Familiar i a 12 € per no socis, i menú infantil (macarrons i croquetes amb xips) a 5 € per a socis i 7 € per a no socis. El sopar serà a les 21.00 hores al carrer Antoni Soler i Hospital. 

A les 23.00 hores arribarà el torn de la foguera de Sant Joan que s’instal·larà a la plaça de la Vila per celebrar la nit més curta de l’any amb l’espectacle de foc dels Diables de Sant Pere Nord de Terrassa i posterior ball amb la música de Dj CAPUZZI.