Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:53 | 01/06/2023

Notícies festa major 2022

Una festa major tant esperada com gaudida Una festa major tant esperada com gaudida

Milers de vilacavallenques i vilacavallencs han pogut gaudir de cinc dies de celebracions de la festa major d’estiu del municipi, organitzada per l’Ajuntament de Viladecavalls amb la col·laboració d’entitats locals, des del dijous 7 fins al dilluns 11 de juliol de 2022.

Acitivats de dissabte de festa major Acitivats de dissabte de festa major

Avui dissabte 9 de juliol podreu gaudir d'una matinal esportiva amb activitats de lleure i esport a les zones esportives i al Casal Familiar, la festa de l'aigua, balls populars, un tribut a ABBA, la festa remember i la Nit jove.

Accions municipals per unes festes joves segures Accions municipals per unes festes joves segures

L’Ajuntament de Viladecavalls ha elaborat un programa d’activitats per Festa Major pensat per a tots els públics, entre les quals tornaran les Nits Joves de divendres 8 i dissabte 9 de juliol a la nit.

Matinal esportiva de Festa Major Matinal esportiva de Festa Major

La Zona Esportiva Municipal del nucli urbà torna a acollir la matinal esportiva de Festa Major amb divertides activitats per a tota la família, el dissabte 9 de juliol a partir de les 9.30 hores.

La Festa Major tindrà un Punt Lila a la Plaça de la Masia de Can Turu La Festa Major tindrà un Punt Lila a la Plaça de la Masia de Can Turu

Com ja és habitual, l’Ajuntament de Viladecavalls tornarà a comptar amb un Punt Lila durant la celebració de la festa major d’estiu per donar continuïtat a les actuacions de prevenció i vetllar contra qualsevol actitud o comportament masclista o LGTBI-fòbic. Tothom té dret a gaudir de la festa major en llibertat.

Venda de tiquets pel Sopar Popular de Festa Major 2022 Venda de tiquets pel Sopar Popular de Festa Major 2022

Per a participar al sopar popular de Festa Major de Viladecavalls 2022, que se celebarà el divendres 8 de juliol a les 21.45 hores, a la plaça de la Masia de Can Turu, caldrà comprar un tiquet prèviament dilluns vinent 4 de juliol, com a únic dia de venda.

Per Festa Major, mou-te de forma segura Per Festa Major, mou-te de forma segura

L’Ajuntament de Viladecavalls, vetlla i dona suport contra la violència de gènere. Continua treballant en accions preventives per unes festes segures, com el servei de bus nocturn amb parades segons demanda que oferirà durant els dies de festa major.

Presentat el programa de Festa Major de Viladecavalls 2022 Presentat el programa de Festa Major de Viladecavalls 2022

El programa de Festa Major de Viladecavalls 2022 es va presentar a la ciutadania, representants de l’ajuntament i entitats del municipi, el divendres 17 de juny a la tarda, en la sala de Plens, conduït pel regidor de Cultura, Jordi Amiguet.

Votació popular del concurs del cartell de Festa Major 2022 Votació popular del concurs del cartell de Festa Major 2022

L'elecció del guanyador del concurs del cartell de Festa Major 2022 es farà per votació popular el pròxim 10 de juny, durant el desenvolupament del segon concert del cicle Viu la Veu, a la terrassa de l'Escola Municipal de Música Pau Casals.