Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 19:06 | 21/01/2020

Febrer 2019 - Treball constant, del primer a l’últim dia

Un dels nostres compromisos des que ens vam presentar a les primeres municipals ha estat el de conjurar-nos com a servidors públics. Hem tingut clar sempre que si fèiem el pas de presentar-nos com a grup era sent coneixedors del que implica estar al capdavant d’una institució com l’Ajuntament de Viladecavalls.
Tant estant al Govern com els dos anys que vam estar a l’oposició, hem treballat incansablement colze a colze per a tots els veïns i veïnes del nostre municipi, escoltant, participant, implicant-nos i creant una xarxa d’unió i convivència, perquè la base d’un bon grup municipal és ser, per damunt de tot, persones amb valors que prioritzen la gestió del benestar municipal per damunt de sigles i opinions i, sobretot, respectant la diversitat i la pluralitat.
El nostre grup està format per gent diversa que estima i treballa per Viladecavalls, i comptem amb tu i amb tots, sempre, del primer a l’últim dia.
Tenim en compte que hem de millorar aquelles coses que no hem acabat d’assolir, i per això agraïm sempre les
aportacions que ens feu arribar, perquè si anem junts com fins ara assolirem el Viladecavalls que tots plegats volem. No ens aturem. #TreballemjuntsperViladecavalls