Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 07:23 | 06/06/2023

Cròniques de Ple

Informació sobre el desenvolupament de les sessions plenàries de l'Ajuntament de Viladecavalls.
L’Ajuntament emetrà en directe la sessió de Ple del mes d’abril a través de YouTube L’Ajuntament emetrà en directe la sessió de Ple del mes d’abril a través de YouTube

En els darrers dies, l’Ajuntament està realitzant les gestions tècniques i administratives necessàries per a poder oferir a la ciutadania la possibilitat de seguir les sessions plenàries del consistori en directe per mitjà de la plataforma de continguts digitals, YouTube, i amb la voluntat de reprendre els òrgans col·legiats i de funcionament de l'ajuntament.

Acords del Ple de novembre del 2019 Acords del Ple de novembre del 2019

El Ple corresponent al mes de novembre del 2019 es va dur a terme ahir dijous 28 de novembre amb l'assistència de tots els regidors i regidores del Consistori, a les 20.30 hores, en la Sala de Plens de l'Ajuntament.

Crònica del Ple de gener del 2019

La sessió corresponent al mes de gener del 2019 es va dur a terme el passat 31 de gener a les 20.30 hores, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Viladecavalls i va comptar amb l'assistència de tots els regidors i regidores de la Corporació.

Crònica del Ple de novembre del 2018

La sessió plenària corresponent al mes de novembre va tenir lloc a la Sala de Plens el passat 29 de novembre a les 20.30 hores amb l'assistència de tot el Ple de la Corporació.

Crònica del Ple d'octubre del 2018

El passat 25 d'octubre es va dur a terme la sessió plenària del mes d'octubre a les 20.30 hores, a la Sala de Plens de l'Ajuntament, amb l'assistència de tots els regidors i regidores de la Corporació.

Crònica del Ple de setembre del 2018

El Ple es va dur a terme el passat 27 de setembre a les 20.30 hores, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Viladecavalls, amb l'assistència de tot el Ple de la Corporació.

Crònica del Ple de juliol 2018

El passat 26 de juliol es va celebrar la sessió plenària amb l'assistència de tots els regidors i regidores del Consistori, a les 20.30 hores en la sala de plens de l'ajuntament.

Crònica del Ple de maig 2018

El passat 31 de maig es va celebrar la sessió plenària corresponent al mes de maig a les 20.30 hores en la sala de plens de l'Ajuntament, amb l'assistència dels regidors i regidores del Consistori, exceptuant el portaveu de FEM Viladecavalls, Carles Rodríguez, que va excusar la seva presència.

Crònica del ple de març del 2018

El passat dia 21 es va celebrar la sessió plenària del mes de març amb l'assistència de tots els regidors i regidores del Consistori. El Ple s'hauria d'haver celebrat el dia 29, últim dijous del mes, però aquest es va avançar al dimecres 21 de març. Un avançament de la data prevista que va ser aprovat per unanimitat en el ple de febrer.