Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:53 | 06/06/2023

Viladecavalls continua de festa

divendres 25 juliol 2014

Després de l'èxit de la Festa Major de Viladecavalls, és el moment de donar pas a les festes majors dels barris de la vila organitzades per les seves respectives associacions de veïns.

El passat divendres va arrancar la Festa Major de la Planassa amb el tradicional pregó i ball de gegants. L'element principal de la festa va ser el ball, on divendres, els participants van poder seguir l'exhibició del grup de Country de Viladecavalls i les exòtiques coreografies de Bollydance. El primer dia de celebració va concloure a la nit amb el sopar de germanor.

La Festa de l'Escuma i el Concurs de Truites van activar el matí de dissabte i per la tarda, una xocolatada va atreure a petits i grans. A la nit, els assistents van gaudir d'una vetllada màgica amb l'elegant ball de gala.

Una impactant trobada "motera" i el dinar de festa major, on la paella va ser protagonista, van donar per finalitzada l'edició d'enguany de la Festa Major de La Planassa. Aquest cap de setmana és el torn de la Festa Major de Sant Miquel de Guanteres, que també gaudirà d'uns dies de celebració i xerinola amb activitats pensades per a tothom.

Acabat l'estiu, seran els veïns del barri de Can Corbera que celebraran la seva festa major, del 29 als 31 d'agost, amb una oferta d'activitats igual d'atractiva.

Des de l'Ajuntament es vol animar a tothom a participar d'aquestes celebracions que mantenen viu el municipi durant l'estiu i agrair a les associacions de veïns dels diferents barris per la seva feina tant organitzativa com de preservació de les festes i tradicions de Viladecavalls.