Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:53 | 21/05/2024

Ja es coneixen les actuacions de la pròxima edició del festival Viu la Veu

Novament, el cicle de concerts a la terrassa de l’Escola de Música Pau Casals tindrà una especial presència d’artistes locals

dilluns 13 maig 2024

Els dies 7, 14 i 28 de juny podrem tornar a gaudir de la música en directe, amb un teló de fons únic com el que ofereix la terrassa de l’Escola de Música Pau Casals, amb la celebració del festival Viu la Veu. Ja es coneix la programació del festival que, un any més, tornarà a potenciar la participació d’artistes de la nostra població.

La primera de les actuacions anirà a càrrec de la vilacavallenca Patricia Garrido, la cantautora que iniciava el seu projecte en solitari l’any 2022 i que arribarà amb un EP recentment editat, “Fruits” del qual ja ha extret el single “Univers”. Una setmana més tard, el 14 de juny, serà el torn per a la banda Éxtasis, també formada a la nostra població, que es presentarà en format acústic amb Gerard Giner, juntament amb el saxofonista Jordi Pujol i el teclista Àlex Salguero. El tercer i últim dels concerts anirà a càrrec de The Oulet Zone, la banda en la qual participen els germans del nostre municipi Carlos i Montse Morales amb una formació de dues veus i tres guitarres.