Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 03:16 | 22/07/2024

Inaugurat el nou consultori mèdic de Viladecavalls

L’equipament iniciarà la seva activitat habitual dimarts 9 de juliol

divendres 05 juliol 2024

Aquest matí tenia lloc la inauguració oficial del nou consultori mèdic de Viladecavalls, situat al carrer Francesc Macià, 15, en un acte presidit pel president del Parlament de Catalunya, Josep Rull, i per l’alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer. Prèviament i des de les 10 del matí s’ha celebrat una jornada de portes obertes a la qual es convidava al conjunt de la població durant la qual es podien conèixer les instal·lacions que començaran a donar servei a partir del pròxim dimarts 9 de juliol.

Durant la inauguració s’ha tingut un record especial a la figura de la Maria Soler Hospital. En concret es batejava amb el seu nom la sala polivalent de l’equipament per a reconèixer la seva dedicació com a infermera al municipi i als seus veïns i veïnes.

El consultori

A més d’aquesta sala polivalent, al nou consultori hi ha una àrea d’entrada i admissions, tres consultes, sales d’espera diferenciades, un espai destinat a les extraccions i a l’atenció urgent, una sala per al personal assistencial, un magatzem i una zona de neteja i de vestidors per a l’equip de professionals. Allà es donaran servei com ara l’atenció d’infermeria i de medicina familiar a més de realitzar-se extraccions, tractaments amb anticoagulants orals, atenció a infants o el desenvolupament del programa Salut i Escola amb l’institut.

El consultori ha estat dissenyat amb la voluntat de cobrir les actuals necessitats de l’atenció primària al municipi, però té també la capacitat d’assumir els nous reptes i serveis que puguin sorgir en el futur immediat.

 Podeu consultar una galeria d'imatges de la inauguració aquí