Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 02:43 | 01/04/2020

Informació oficial sobre el Coronavirus

Servei de recollida de roba temporalment aturat Servei de recollida de roba temporalment aturat

Amb motiu de l'alarma per coronavirus, la fundació ANDRÒMINES que recull els contenidors de roba usada ens ha informat que ha suspès el servei de buidatge dels contenidors situats al carrer.

Certificat autoresponsable de desplaçament Certificat autoresponsable de desplaçament

Amb l'objectiu de facilitar la feina dels cossos policials que vetllen pel compliment del confinament, la Conselleria d'Interior ha posat en marxa un certificat autoreponsable per als desplaçaments permesos durant l'Estat d'Alarma. Aquest certificat entrarà en vigor a partir de les 00:00 del 23 de març. La falsedat en el contigut d'aquest certificat pot suposar una sanció que pot oscil·lar entre els 600 euros i els 30.000 euros.

Suspensió de l’inici de les obres de millora de la depuradora de Can Gonteres Suspensió de l’inici de les obres de millora de la depuradora de Can Gonteres

A fi i efecte de garantir la seguretat i salut de les persones treballadores i davant la incertesa de què l'Estat pugui aplicar un enduriment de les condicions de confinament, l'Ajuntament ha decidit posposar l'inici de les obres descrites al projecte de bombament de les aigües residuals de Can Gonteres que tracta la depuradora situada al carrer Torrent i entorn del torrent de Sant Miquel, que en l'actualitat s'ha quedat obsoleta.

Prorrogada durant un any la validesa dels DNI caducats des de l’estat d’alarma Prorrogada durant un any la validesa dels DNI caducats des de l’estat d’alarma

Ahir dimecres 18 de març, el Consell de Ministres va aprovar el Reial Decret-Llei de mesures urgents extraordinàries per fer front a l'impacte econòmic i social del COVID-19 que, entre altres qüestions, prorroga durant un any la validesa dels DNI que caduquin des de l'entrada en vigor de l'estat d'alarma, és a dir, des del passat 14 de març del 2020.