Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 03:01 | 31/05/2020

L'OAC i els Serveis Socials de l’Ajuntament de Viladecavalls treballen a porta tancada de forma temporal com a mesura de prevenció davant el coronavirus

dilluns 16 març 2020

Com a conseqüència de l’aplicació  del Reial Decret 463/2929, de 14 de març, de  mesures aprovades amb la finalitat  de reduir al màxim la propagació de la infecció de la malaltia coronavirus COVID-19 i,  de forma temporal,  des de l’Ajuntament de Viladecavalls, atendrem les vostres consultes exclusivament per aquests canals:

  • OFICINA D’ATENCIÓ CIUTADANA : Només s’atendrà per cita prèvia per a tràmits urgents i que no puguin efectuar-se de forma telemàtica.
  • SERVEIS SOCIALS: Només s’atendrà per cita prèvia per atendre necessitats urgents de persones grans i col·lectius vulnerables.

MANTENIM OBERTS ELS SEGÜENTS CANALS D’ATENCIÓ:

TELEFÒNICAMENT: Reforcem el servei telefònic per resoldre els vostres dubtes en tramitació i/o consultes i per a la sol·licitud de Cita Prèvia.

Podeu contactar en horari de 8:30 a 14h. al telèfon 93 788 71 41 o correu electrònic oac@viladecavalls.cat

TRAMITEU TELEMÀTICAMENT : mitjançant el web municipal www.viladecavalls.cat

Abans de trucar, consulta la fitxa del tràmit que trobaràs al banner TRÀMITS I GESTIONS.  Escriu al cercador el nom del tràmit que vols fer. Localitzat el tràmit que vols fer i  llegeix atentament la informació. Fes clic a TRAMITAR. Complimenta la sol·licitud i adjunta la documentació.

Si tens dubtes, truca’ns i t’acompanyarem telefònicament en la tramitació.

Si el servei telefònic comunica, pots enviar un correu electrònic a oac@viladecavalls.cat indicant el teu nom, el tràmit que vols fer i  telèfon de contacte. Contactarem amb tu l’abans possible.

SI SOL.LICITEU CITA PRÈVIA: indiqueu el tràmit que voleu fer.

Recordeu que només s’atendran tràmits que tinguin la consideració d’urgència. I que no puguin tramitar-se electrònicament.

Demanem a la ciutadania que col·laboreu en les mesures de prevenció establertes.

Gràcies per la vostra comprensió.