Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 18:06 | 26/03/2023

El 7 de febrer, tall definitiu de la sortida 26 autopista C-16 en sentit Manresa

dimecres 01 febrer 2023

El Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana informa que el proper dimarts, 7 de febrer, està previst el tall de l’actual sortida 26 de l’autopista C-16 (Sortida de Viladecavalls), en sentit Manresa.

Per accedir a la nova sortida de Viladecavalls, caldrà, a l’alçada del barri de Roc Blanc, abandonar l’autopista C-16 i desviar-nos cap a la sortida provisional que dona accés a la nova traça de la carretera C-58 que discorre pels laterals de l’autopista. Un parell de quilòmetres més endavant, trobarem la sortida de Viladecavalls i accedirem a les rotondes i carreteres ja existents.

Cal prestar especial atenció en no passar-nos la sortida cap a la nova traça de la C-58, atès que, si no, no podrem sortir de l’autopista C-16 fins a l’alçada del peatge St. Vicenç de Castellet.

Aquestes afectacions al trànsit són consequència de l’adecuació de les carreteres i autopistes existents per fer els nous enllaços i connexions amb el Quart Cinturó. Segons el Ministeri, properament, s’afectaran altres punts de la xarxa viària i entraran en funcionament altres ramals de la nova infraestructura.