Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:23 | 29/01/2023

Afectacions a la mobilitat per obres carrer Major i Sant Martí

Amb motiu de les últimes actuacions dins de l’obra de millora del carrer Major i Sant Martí, us informem que hi haurà restriccions de trànsit i prohibició d’aparcament, tant al carrer com als garatges particulars.

dimecres 18 gener 2023

A partir de dia 19 de gener i fins el 22 de gener quedarà tallada al trànsit la cruïlla del carrer Sant Martí amb el passatge Sant Martí. Els carrers que delimiten amb l’obra, la circulació quedarà interrompuda, i seran només de pas exclusiu pels veïns, amb doble circulació i en cul-de-sac. Aquests carrers seran: el carrer Major i Sant Martí (des del carrer Sant Josep fins al passatge Sant Martí), i el passatge Sant Martí (per ambdós costats del carrer Sant Martí).

carrermajor1.jpg

A partir de dia 23 de gener i fins a la finalització de l’obra (previsió 26 de gener) quedarà tallat al trànsit la totalitat del carrer Major i Sant Martí, des del carrer Sant Josep fins el carrer Llevant, i no es podrà aparcar al carrer, ni als garatges particulars. Els carrers que delimiten amb l’obra, la circulació quedarà interrompuda, i seran només de pas exclusiu pels veïns, amb doble circulació i en cul-de-sac. Aquests carrers seran: el carrer Major (entre la carretera i el carrer Sant Josep), el carrer Sant Josep, el passatge Major i el passatge Sant Martí (per ambdós costats del carrer Sant Martí).Els contenidors modificaran la seva ubicació de forma provisional, al carrer Llevant / carrer Sant
Josep, i al carrer Llevant / passatge Sant Martí (on han estat ubicats durant el decurs de l’obra).
Les actuacions d’acabat i de pintura en la calçada són molt delicades i en cap cas podran ser
trepitjades. Es prega atenció amb les mascotes, ja que la pintura pot quedar a les potes.

carrermajor2.jpg


Disculpeu les molèsties que us puguin ocasionar aquestes obres i gràcies per la vostra col·laboració.